Publicación:
EFFECT OF HIGH-PRESSURE TREATMENT ON MICROBIAL ACTIVITY AND LIPID OXIDATION IN CHILLED COHO SALMON

dc.creatorJUAN ESTEBAN REYES PARRA
dc.creatorGIPSY ELIZABETH TABILO MUNIZAGA
dc.date2010
dc.date.accessioned2025-01-10T14:37:16Z
dc.date.available2025-01-10T14:37:16Z
dc.date.issued2010
dc.formatapplication/pdf
dc.identifier.doi10.1002/ejlt.200900173
dc.identifier.issn1438-9312
dc.identifier.issn1438-7697
dc.identifier.urihttps://repositorio.ubiobio.cl/handle/123456789/8228
dc.languagespa
dc.publisherEUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
dc.relation.uri10.1002/ejlt.200900173
dc.rightsPUBLICADA
dc.titleEFFECT OF HIGH-PRESSURE TREATMENT ON MICROBIAL ACTIVITY AND LIPID OXIDATION IN CHILLED COHO SALMON
dc.typeARTÍCULO
dspace.entity.typePublication
ubb.EstadoPUBLICADA
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE INGENIERIA EN ALIMENTOS
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE INGENIERIA EN ALIMENTOS
ubb.SedeCHILLÁN
ubb.SedeCHILLÁN
Archivos