Publicación:
SUSTAINABLE FOOD PRACTICES IN VULNERABLE FAMILIES IN THE NUBLE REGION, A FIRST APPROACH

dc.creatorSEBASTIÁN IGNACIO RIQUELME RIQUELME
dc.creatorGLADYS DEL CARMEN QUEZADA FIGUEROA
dc.creatorLUZ LORENA LOBOS FERNÁNDEZ
dc.creatorORIETTA LIZET SEGURA BADILLA
dc.date2023
dc.date.accessioned2025-01-10T15:46:10Z
dc.date.available2025-01-10T15:46:10Z
dc.date.issued2023
dc.formatapplication/pdf
dc.identifier.issn1421-9697
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttps://repositorio.ubiobio.cl/handle/123456789/13571
dc.languagespa
dc.publisherANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
dc.rightsPUBLICADA
dc.titleSUSTAINABLE FOOD PRACTICES IN VULNERABLE FAMILIES IN THE NUBLE REGION, A FIRST APPROACH
dc.typeMEETING ABSTRACT
dspace.entity.typePublication
ubb.EstadoPUBLICADA
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE NUTRICION Y SALUD PUBLICA
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE NUTRICION Y SALUD PUBLICA
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE NUTRICION Y SALUD PUBLICA
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE NUTRICION Y SALUD PUBLICA
ubb.SedeCHILLÁN
ubb.SedeCHILLÁN
ubb.SedeCHILLÁN
ubb.SedeCHILLÁN
Archivos
Colecciones