Publicación:
EFFECT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE (HHP) ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF ALOE VERA SUSPENSIONS ( ALOE BARBADENSIS MILLER)

dc.creatorMAURICIO ALEJANDRO OPAZO NAVARRETE
dc.creatorGIPSY ELIZABETH TABILO MUNIZAGA
dc.date2012
dc.date.accessioned2025-01-10T14:37:10Z
dc.date.available2025-01-10T14:37:10Z
dc.date.issued2012
dc.formatapplication/pdf
dc.identifier.issn1878-5522
dc.identifier.issn1466-8564
dc.identifier.urihttps://repositorio.ubiobio.cl/handle/123456789/8221
dc.languagespa
dc.publisherInnovative Food Science & Emerging Technologies
dc.rightsPUBLICADA
dc.titleEFFECT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE (HHP) ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF ALOE VERA SUSPENSIONS ( ALOE BARBADENSIS MILLER)
dc.typeARTÍCULO
dspace.entity.typePublication
ubb.EstadoPUBLICADA
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE INGENIERIA EN ALIMENTOS
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE INGENIERIA EN ALIMENTOS
ubb.SedeCHILLÁN
ubb.SedeCHILLÁN
Archivos