Publicación:
ANTIOXIDANT AND CARDIOPROTECTIVE ACTIVITIES OF PHENOLIC EXTRACTS FROM FRUITS OF CHILEAN BLACKBERRY ARISTOTELIA CHILENSIS (ELAEOCARPACEAE), MAQUI.

dc.creatorCARLOS LEONARDO ARMANDO CÉSPEDES ACUÑA
dc.creatorJULIO ENRIQUE ILDEFONSO ALARCÓN ENOS
dc.date2008
dc.date.accessioned2025-01-10T14:31:55Z
dc.date.available2025-01-10T14:31:55Z
dc.date.issued2008
dc.formatapplication/pdf
dc.identifier.doi10.1016/j.foodchem.2007.08.092
dc.identifier.issn1873-7072
dc.identifier.issn0308-8146
dc.identifier.urihttps://repositorio.ubiobio.cl/handle/123456789/7838
dc.languagespa
dc.publisherFOOD CHEMISTRY
dc.relation.uri10.1016/j.foodchem.2007.08.092
dc.rightsPUBLICADA
dc.titleANTIOXIDANT AND CARDIOPROTECTIVE ACTIVITIES OF PHENOLIC EXTRACTS FROM FRUITS OF CHILEAN BLACKBERRY ARISTOTELIA CHILENSIS (ELAEOCARPACEAE), MAQUI.
dc.typeARTÍCULO
dspace.entity.typePublication
ubb.EstadoPUBLICADA
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE CIENCIAS BASICAS
ubb.Otra ReparticionDEPARTAMENTO DE CIENCIAS BASICAS
ubb.SedeCHILLÁN
ubb.SedeCHILLÁN
Archivos